Blog debuut

Hey hallo! Welkom op mijn allereerste blog.

Eindelijk is het zover! Op 1 augustus ben ik officieel mijn eigen praktijk als orthomoleculaire therapeut begonnen. De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om uiteindelijk mijn eigen praktijk te kunnen openen. Dat is best spannend wanneer je na 23 jaar als croupier voor Holland Casino te hebben gewerkt, het roer volledig om gooit.

Het was de afgelopen jaren niet altijd even makkelijk, soms gebeuren er dingen in je leven waar je geen invloed op hebt. Ik heb me weer kunnen herpakken en uiteindelijk is het toch gelukt. Met maar 1 maandje vertraging ben ik eindelijk  open voor business. Super leuk en ik heb er ontzettend veel zin in!

Geen blog talent

Op deze blog zal ik af en toe eens een stukje schrijven over hetgeen mij bezig houdt of wat ik interessant vindt om met jullie te delen. Uiteraard ben ik geen blogger en absoluut geen goede schrijfster, maar ik ga mijn best doen.

Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs, like dan mijn FB pagina HealthyStuff.

Kopje thee of koffie?

Hierbij wil ik jullie ook meteen uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen in mijn prachtige praktijk gevestigd in de Bakke-rij in Haarlem. Dit verzamelgebouw, gelegen aan het Spaarne, is een unieke plek waar zeecontainers zijn omgetoverd in werkplekken.

Het is een plek waar je een heerlijk kopje koffie of thee ( of een broodje) aan het water kunt drinken. Ook zonder afspraak ben je van harte welkom. (uiteraard wel even melden wanneer je komt)

Vragen?

Mocht je overigens nog vragen hebben over de orthomoleculaire therapie, health check, of hoe een consult nou precies in zijn werk gaat, neem dan gerust contact met mij op.

Ik heb maar één missie en dat is er voor te zorgen dat meer mensen zich bewust gaan worden van het feit dat ze zelf een dikke vinger in de pap hebben als het gaat om hun eigen gezondheid!

Dus, Be happy. Stay healthy.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply